ІА Глобальні віки (ТЕМИ ДНЯ)


ОБЕРЕЖНО! НЕВІДОМІ ПРЕДСТАВЛЯЮТЬСЯ ЖУРНАЛІСТАМИ ТЕЛЕКАНАЛУ “ZIK”!

Обережно! Невідомі представляються журналістами телеканалу «ZIK»!

Популярність програми почали використовувати у своїх цілях самозванці. Посилаючись на безкомпромісність у роботі журналістів телеканалу "ZIK", невідомі шантажують львівських чиновників.

Схема насправді дуже проста: зателефонувати до чиновника, докорити недолугими недоліками та налякати журналістським розслідуванням від імені програми «Хто тут живе?» телеканалу "ZIK".

Минулого тижня псевдо журналісти програми «Хто тут живе?» налякали начальника одного з львівських ЖЕКів. До нього зателефонували невідомі, представилися кореспондентами телеканалу "ZIK", перерахували «недоробки» ЖЕКу і «пригрозили» зйомками.

Інший випадок стосувався начальника виконавчої служби Кам’янко-Бузького району: «У Вас дорогий мотоцикл! Щойно будемо у Кам’янко-Бузькій, неодмінно його зазнімемо», - пригрозили самозванці. У цьому випадку журналісти телеканалу "ZIK" спільно із правоохоронцями намагалися провести операцію із затримання «колег» «на гарячому». Проте контактний телефон шахраїв вже не відповідав…


Телеканал "ZIK" з усією відповідальністю заявляє, що проводить об’єктивні професійні журналістські розслідування! При цьому діє максимально відкрито та прозоро! Журналісти телеканалу "ZIK" готові відповідати за кожне слово, цифру чи відеофакт в ефірі. Тому всіх, кого невідомі намагаються шантажувати від імені телеканалу "ZIK", ми просимо зателефонувати до редакції (тел. 247-50-44, 247-50-46) і повідомити подробиці.



____________________
Andrew Valenko
Content Manager, ZikTV

4, Vusokiy Zamok St.,
Lviv, Ukraine
Tel/fax: +380-32-2475046
Cell.phone: +380-63-4949608
e-mail: anjey@ziktv.com.ua
Skype: anjeyoo
ICQ: 279969345
www.ziktv.com.ua