ІА Глобальні віки (ТЕМИ ДНЯ)


«ІГРИ ДЛЯ «ОБДАРОВАНИХ»

Михайло Саакашвілі! Імовірно – немає такої людини в Україні чи Грузії, яка б не знала хто це таки?! Особистість, звичайно, що неординарна, але чи виняткових принципів, складу розуму або ідеології?! Скоріш за все – ні!

Сьогодні, 12 лютого 2018 р. переглядаючи будь-які ЗМІ можна зауважити головну подію дня – «Саакашвілі вивезли з території України…». Більшість населення нашої держави немає ні настрою, ні часу, ні бажання досліджувати і вникати в деталі ігор між Саакашвілі та діючою владою України, а тому, робить висновки для себе чи оточуючих лише з почутого в ЗМІ. Таким чином, виникає логічне запитання: «Кому вигідний конфлікт між колишнім президентом Грузії та діючим президентом України?». На перший погляд відповідь дуже проста – або Порошенку і його оточенню, або Саакашвілі та його оточенню. Саме так відповіла б значна частина пересічних українців, комусь це питання було б зовсім не цікаве, а дехто завагавшись може дати більш ґрунтовну відповідь.

Невже українське суспільство не розуміє, що його обманюють? Навіщо було дозволяти Міхо перетнути кордон України у Львівській області наприкінці 2017 року? Чому за час перебування Саакашвілі на посаді голови ООДА і набуття ним громадянства України не виникали питання чи претензії до порушення ним певних норм законодавства? Чому колишній президент Грузії конфліктував з міністром Аваковим? Чим підтверджені наміри М.Саакашвілі організувавши протести в Києві? Так брав Міхо гроші від Курченка чи ні? Саакашвілі знайомий з Дональдом Трампом і в хороших стосунках з ним? Можливо колишнього голову ООДА фінансували зовсім не олігархи Януковича, а США? Чому партія Міхо – РНС (рух нових сил) не об′єдналася із українською опозицією? Для чого колишній президент Грузії заявляв що проживає у наметі під час протестів у Києві, а сам спав у шикарному готелі? Чому партія РНС набирає в свої лави не спеціалістів, а «пересічних людей» із підозрілим минулим? Хто фінансує діяльність осередків партії РНС, якщо в партії немає коштів? Для чого відправляти Саакашвілі в сусідню Польщу саме в лютому 2018 року? Чому Порошенко не позбавив Міхо громадянства у належний законодавством спосіб?

ТАК ЩО, ВИ ЗНАЄТЕ ВІДПОВІДІ НА ЦІ ЗАПИТАННЯ?

МИ – ЗНАЄМО!

Якщо ВАС цікавить боротьба з корупцією, свавіллям правоохоронної системи, ганебна та безвідповідальна поведінка державних чиновників, – звертайтеся до НАС, ми посприяємо у вирішенні ваших проблем законним та чесним шляхом! Справедливість і правда завжди перемагають!


P.S. Практично всі ЗМІ в Україні є підконтрольними певним олігархам, чиновникам, магнатам чи криміналітету! Остерігайтеся обману та аналізуйте все почуте і побачене!


З повагою –
Т.А. Швець та команда ІА «Глобальні віки»
12.02.2018 р.